Продуктовите мениджъри на SJCAM ни предоставиха информация и официално обявиха двата нови модела на компанията SJCAM -SJ6 Legend и SJ7 Star.

Появата на тези модели беше очаквана след премиерата на новата камера на Xiaomi Yi -4k. Както винаги SJCAM се стараят да са конкурентни дори и победители в надпреварата с камерите на GoPro и да са едноличен лидер в отношението цена качество. 

Какво е новото в моделите SJ7 Star и SJ6 Legend?

И двете екшън камери имат нови дву инчови тач скрийн дисплеи, като по този начин отговарят на предизвикателството на новия модел на Ксиоми. 

Битката срещу най-новите и най-добри екшън камери в света ще поведе модела SJ7 Star като дори ще предложи 120 кадъра в секунда при резолюция FullHD. В отделна статия ще представим информация защо този модел е един от ТОП водещите модели в света.

Основната разлика между двата модела е , че за първи път при SJ7 Star SJCAM пуска камера с реална 4К резолюция - при останалите модели тя е интерполирана от 2.7К. В същото време модела SJ6 Legend  има малко по голям сензор, което със сигурност ще доведе до по добри резултати при използването на камерата за фотозаснемане. И двете камери ще имат дву инчов тъч скрийн дисплей, което всъщност е новото в модеилте камери на SJCAM.

Можете да сравните по характеристики четирите водещи в момента камери на бренда SJCAM:

SJCAM-specifications